Georg Gedl: demonstracija predstavitvene tehnike Georg Gedl: demonstracija predstavitvene tehnike
Kot smo tule že napovedali, je imel nam dobro poznani oblikovalec Georg Gedl v ljubljanskem Botaničnem vrtu demonstracijsko predavanje o predstavitveni tehniki (rendering). Prihodnji... Georg Gedl: demonstracija predstavitvene tehnike

Gedl pri renderingu uporablja poseben papir, krede, flomastre in … male trike. Potrebno je seveda nekaj talenta in veliko prakse.

Kot smo tule že napovedali, je imel nam dobro poznani oblikovalec Georg Gedl v ljubljanskem Botaničnem vrtu demonstracijsko predavanje o predstavitveni tehniki (rendering). Prihodnji teden prične z resnimi delavnicami.

Majhna, a pri poslušanju nadvse zavzeta skupina ljudi je lahko iz prve roke mojstra tehnike rendering poslušala in gledala, kako nastaja risba v tej tehniki. Prikazal je osnovne tehnike in male skrivnosti velikih risarskih mojstrov, poslušalci pa so vidno vneto sledili in mojstra radovedno zasuli z vprašanji. Odmerjeni čas je bil opazno prekratek.

  • 1VK_8868
  • 1VK_8870
  • 1VK_8873
  • 1VK_8881a
  • 1VK_8884a

Zato pa še enkrat poziv vsem zainteresiranim, ki bi radi osvojili osnove risanja v predstavitveni tehniki, da se oglasijo v trgovini Art v pritličju ljubljanskega Citiyparka, kjer bodo dobili vse potrebne informacije ter se tudi prijavili na delavnice. Vabljeni!◄

Foto: VK

Preberite tudi