ID. Hub: center mobilne prihodnosti v Ljubljani ID. Hub: center mobilne prihodnosti v Ljubljani
Pri Volkswagnu želijo izobraziti potencialne kupce o novostih, ki jih prinaša elektrifikacija avtomobilov. V ta namen odpirajo verigo ‘centrov mobilne prihodnosti’ z imenom ID.... ID. Hub: center mobilne prihodnosti v Ljubljani

ID. Hub: prvi avtomobilski center v Sloveniji v nakupovalnem središču.

Pri Volkswagnu želijo izobraziti potencialne kupce o novostih, ki jih prinaša elektrifikacija avtomobilov. V ta namen odpirajo verigo ‘centrov mobilne prihodnosti’ z imenom ID. Hub in eden takšnih je tudi že v Sloveniji.

V novem ljubljanskem trgovskem centru Aleja v Šiški se ID. Hub razteza na 630 kvadratnih metrih, kjer pričakujejo tako potencialne kupce električnih vozilo kot zgolj radovedneže. Namen ID. Huba je seznaniti vse obiskovalce z novostmi, ki jih uvaja elektrificiran pogon avtomobilov. Največ vprašanj bo zagotovo o polnjenju – kakšne so polnilne postaje, kakšni so priključki, kako se polni, kako dolgo se polni in podobno. V sodelovanju z lastno znamko Moon ponujajo tudi celostno rešitev nakupa in namestitve (vgradnje) domačih polnilnih postaj.

  • IMG_0447rla
  • IMG_0435a
  • IMG_0441ra
  • IMG_0444a
  • IMG_0438a
  • IMG_0440r

Odgovoriti bodo znali tudi na vsa z elektrifikacijo avtomobilov povezana vprašanja, denimo kako je z dosegom električnih vozil, kako s tega stališča ravnati v praksi in podobno, poudarjajo pa, da ne gre za prodajno, pač pa za informativno mesto, kupce (električnih) avtomobilov pa bodo napotili v prodajne salone.

Kmalu bodo v ID. Hub pripeljali tudi Volkswagnov prvi električni avtomobil iz serije ID. in kupcem ali radovednežem interaktivno pokazali njegov notranji ustroj ter jim predstavili novo družino vozil ID. Family. Pravijo, da so vabljeni vsi, ne le kupci električnih Volkswagnov.◄

Foto: Vinko KERNC