Frankfurt 2013: znova luksuzni Renault Frankfurt 2013: znova luksuzni Renault
Manj informacij skoraj ni mogoče objaviti (razen seveda nič informacij, čemur se potem reče popolno presenečenje), a je vseeno od tod naprej moč nekaj... Frankfurt 2013: znova luksuzni Renault
Renault: koncept naslednika Vel Satisa?

Renault: koncept naslednika Vel Satisa?

Manj informacij skoraj ni mogoče objaviti (razen seveda nič informacij, čemur se potem reče popolno presenečenje), a je vseeno od tod naprej moč nekaj sklepati. Renault je namreč poleg pripadajoče fotografije objavil, da gre za zadnjega od (šestih) napovedanih konceptov, zasnovanih pod poveljstvom dizajnerja Laurensa van der Ackerja.

Luč na fotografiji pripada avtomobilu, ki naj bi predstavljal Renaultov pogled na premijski avtomobilski razred. Povsem jasno je, da apetite imajo, navsezadnje v tem trenutku francoska avtomobilska industrija sploh ne premore enega samega velikega luksuznega avtomobila, odkar je šel C6 v pokoj, Vel Satisa pa tudi ni več že štiri leta. Latitude? Ne, v Evropi se ni prijel.

Renault napoveduje, da bo v Frankfurtu prvič na ogled cela skupina omenjenih šestih konceptov, DeZir, R-Space, Twin’Z in Twin’Run, Frendzy, Captur ter tale, ki se sramežljivo skriva za žarometom na fotografiji.

Foto: Renault