BMW: v sodelovanju s Pininfarino! BMW: v sodelovanju s Pininfarino!
Kdor se bo udeležil letošnjega dogodka Concorso d’Eleganza Villa d’Este (http://www.concorsodeleganzavilladeste.com/en/index.php), si bo med čudovitimi starinami na kolesih lahko ogledal tudi sad sodelovanja znamk... BMW: v sodelovanju s Pininfarino!
BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé: pri Pininfarini oblikovan kupe visokega prestiža.

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé: pri Pininfarini oblikovan kupe visokega prestiža.

Kdor se bo udeležil letošnjega dogodka Concorso d’Eleganza Villa d’Este (http://www.concorsodeleganzavilladeste.com/en/index.php), si bo med čudovitimi starinami na kolesih lahko ogledal tudi sad sodelovanja znamk BMW in Pininfarina. Dogodek bo potekal od 24. do 26. maja ob jezeru Como pri Milanu na naslovu Via Regina, 40, 22012 Cernobbio Como, Italija.

  • P90121371_highRes
  • P90121372_highRes
  • P90121370_highRes

O avtomobilu na fotografijah je podatkov zelo malo. Gre za klasičen kupe značilnih, elegantnih Pininfarininih potez z značilnimi Beemvejevimi detajli – modrobeli logotip znamke, ledvički in tip črk. Z njih je tudi razvidno, da je pod prednjim pokrovom 12-valjnik V oblike. Kupeju je uradno ime BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé, za vse drugo pa bo treba počakati do pričetka prireditve. Kamor zaradi sprejemljive oddaljenosti vsekakor priporočamo vsem ljubiteljem lepih starodobnikov.

Foto: BMW