Suzuki: uradni avtomobil Judo zveze Slovenije Suzuki: uradni avtomobil Judo zveze Slovenije
Suzuki Slovenija je nedavno podaljšal pogodbo o sponzoriranju Judo zveze Slovenije. Iztočnica je logična – oba izhajata iz Japonske. Prvo pokroviteljsko pogodbo so z... Suzuki: uradni avtomobil Judo zveze Slovenije

Peter Verčič (desno), direktor podjetja Suzuki Slovenija, po podpisu pogodbe z Judo zvezo Slovenije.

Suzuki Slovenija je nedavno podaljšal pogodbo o sponzoriranju Judo zveze Slovenije. Iztočnica je logična – oba izhajata iz Japonske.

Prvo pokroviteljsko pogodbo so z njimi podpisali lani in jim s tem zagotovili uporabo štirih vozil (Vitara, SX4 S-Cross in dva Ignisa), letos pa so ta vozila zamenjali s štirimi SX4 S-Crossi.

  • IMG_2094a
  • IMG_2100a
  • IMG_2106
  • IMG_2079a

Slovenski Suzuki se je odločil za sponzorstvo Judo zveze Slovenije po tem, ko je bil lani Suzuki uradni pokrovitelj svetovnega prvenstva v Judu v Budimpešti, odlični lanski in letošnji prodajni rezultati pa so botrovali tokratnem podaljšanju pogodbe in zaobljubi o dolgoročnem sodelovanju.

Obe nosilki medalj iz največjih tekmovanj v Judu, Tina Trstenjak in Ana Velenšek, bomo tako leto dni videvali v sivih Suzukijih S-Cross, enaka, le da sta bela, pa bodo vozili funkcionarji Judo zveze Slovenije.

Čeprav je prodaja Suzukijev v primerjavi z glavnimi akterji pri nas razmeroma majhna, so se pri Suzukiji Slovenija odločili sponzorirati tudi kartodrom Prokarting (ob letališču Brnik) in dirkaško ekipo Vladimirja Stankoviča.◄

Foto: VK